OBOWIĄZEK INFORMACYJNY RODO

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych RODO) informuję, iż

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Starosta Ostrowski, Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim z siedzibą w: 63-400 Ostrów Wielkopolski, al. Powstańców Wielkopolskich 16, tel.: 62 737 84 00, fax.: 737 84 33, e-mail: starostwo@powiat-ostrowski.pl, www.powiat-ostrowski.pl.
  2. Administrator Danych powołał Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z siedzibą w Starostwie Powiatowym w Ostrowie Wielkopolskim, tel.: 62 737 84 38, fax.: 737 84 56.  e-mail: iod@powiat-ostrowski.pl.  
  3. Dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w celu realizacji obowiązków Administratora Danych, w związku z załatwianą sprawą, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c) rozporządzenia RODO, co oznacza, iż przetwarzanie danych jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze, a także w celach archiwalnych.
  4. Dane osobowe będą usuwane w terminach wskazanych w Rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 18 stycznia 2011 r. w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitych rzeczowych wykazów akt oraz instrukcji w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów zakładowych lub w innych przepisach prawa, regulujących czas przetwarzania danych.
  5. Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym je na zlecenie Administratora Danych (np.: podmiotom serwisującym systemy informatyczne i aplikacje w których przetwarzane są dane osobowe), instytucjom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obowiązującego prawa (np.: organom administracji, sądom,) oraz innym podmiotom w zakresie, w jakim są one uprawnione do ich otrzymywania na podstawie przepisów prawa.
  6. Podanie danych osobowych jest obowiązkiem ustawowym i wynika z obowiązujących przepisów prawa.
  7. Osoba, której dane są przetwarzane, w granicach określonych rozporządzeniem RODO, ma prawo do:
    • żądania od Administratora Danych dostępu do swoich danych osobowych,
    • sprostowania, ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych,
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Przechodzę do serwisu
Biuletyn Informacji Publicznej Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim
Folder: Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim

Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim

Strony: 1 2 3

RPZ.272.18.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na dokonanie podziałów dostosowawczych (hipotecznych) działek ewidencyjnych.

Czas wytworzenia: 2019-05-30
Czas udostępnienia: 2019-05-30 14:57:03

RPZ.272.16.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na dostawę materiałów i wyposażenia stanowisk stażowych w ramach projektu  Kompleksowy program rozwoju kształcenia zawodowego młodzieży w Powiecie Ostrowskim współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2014-2020, Priorytet VIII Edukacja, Poddziałanie 8.3.5 Kształcenie zawodowe młodzieży i dorosłych w ramach ZIT dla rozwoju AKO.

Czas wytworzenia: 2019-05-22
Czas udostępnienia: 2019-05-22 15:33:04

RPZ.272.15.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na wykonanie dokumentacji obejmującej oszacowanie wartości samodzielnego i zinwentaryzowanego lokalu mieszkalnego o powierzchni użytkowej 60,54m2 wraz z pomieszczeniem przynależnym (4,80 m2) i udziałem w nieruchomości wspólnej, stanowiącego własność Skarbu Państwa.

Czas wytworzenia: 2019-04-17
Czas udostępnienia: 2019-04-17 13:19:43

RPZ.272.14.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na dostawę sprzętu komputerowego i oprogramowania na potrzeby Starostwa Powiatowego w Ostrowie Wielkopolskim oraz w ramach realizowanego projektu pn.: Staże zagraniczne uczniów szkół Powiatu Ostrowskiego”, nr projektu 2017_1_PL01_KA102-036526.

Czas wytworzenia: 2019-04-16
Czas udostępnienia: 2019-04-16 15:37:08

RPZ.272.13.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na realizację projektu technicznego modernizacji szczegółowej geodezyjnej osnowy wysokościowej dla obszaru powiatu ostrowskiego w celu dostosowania do obowiązujących przepisów prawa.

Czas wytworzenia: 2019-03-28
Czas udostępnienia: 2019-03-28 14:45:43

RPZ.272.12.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na świadczenie usług polegających na usuwaniu i przechowywaniu na parkingu strzeżonym pojazdów z terenu powiatu ostrowskiego, usuniętych w trybie art. 130a ustawy z dnia 20 czerwca 1997 r. Prawo o ruchu drogowym (Dz. U. z 2018 r., poz. 1990 ze zm.)

Czas wytworzenia: 2019-03-28
Czas udostępnienia: 2019-03-28 15:27:48

RPZ.272.11.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na dokonanie podziałów dostosowawczych (hipotecznych) działek ewidencyjnych.

Czas wytworzenia: 2019-03-05
Czas udostępnienia: 2019-03-05 13:11:27

RPZ.272.10.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na dokonanie podziałów dostosowawczych (hipotecznych) działek ewidencyjnych

Czas wytworzenia: 2019-02-20
Czas udostępnienia: 2019-02-20 10:46:49

RPZ.272.9.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na wykonanie prac geodezyjno-kartograficznych związanych z przetworzeniem danych analitycznych do postaci cyfrowej w zakresie geodezyjnej ewidencji sieci uzbrojenia terenu dla części miasta Ostrowa Wielkopolskiego.

Czas wytworzenia: 2019-02-20
Czas udostępnienia: 2019-02-20 13:22:32

RPZ.272.8.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na określenie wartości nieruchomości, wartości ograniczonych praw rzeczowych do nieruchomości oraz wartości naniesień i nasadzeń i ich prezentacja w operatach szacunkowych sporządzonych zgodnie z ustawą z dnia 10 kwietnia 2003 r. o szczególnych zasadach przygotowania i realizacji inwestycji w zakresie dróg publicznych (Dz. U. 2018r., poz. 1474) oraz ustawą z dnia 21 sierpnia 1997 r. o gospodarce nieruchomościami (Dz. U. 2018r., poz. 2204 ze zm.)

Czas wytworzenia: 2019-01-31
Czas udostępnienia: 2019-01-31 14:29:53

RPZ.272.2.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na ustalenie stanu prawnego działek ewidencyjnych.

Czas wytworzenia: 2019-01-11
Czas udostępnienia: 2019-01-11 10:51:05

RPZ.272.3.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na dokonanie podziałów dostosowawczych (hipotecznych) działek ewidencyjnych.

Czas wytworzenia: 2019-01-11
Czas udostępnienia: 2019-01-11 11:53:29

RPZ.272.4.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na oszacowanie wartości nieruchomości gruntowych Skarbu Państwa.

Czas wytworzenia: 2019-01-11
Czas udostępnienia: 2019-01-11 12:50:31

RPZ.272.5.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na oszacowanie wartości nieruchomości gruntowych stanowiących własność Skarbu Państwa.

Czas wytworzenia: 2019-01-11
Czas udostępnienia: 2019-01-11 14:03:35

RPZ.272.7.2019 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na zarządzanie nieruchomością zabudowaną budynkiem wielorodzinnym o powierzchni użytkowej lokali wynoszącej 774 m2.

Czas wytworzenia: 2019-01-11
Czas udostępnienia: 2019-01-11 15:29:04

ZAPYTANIE OFERTOWE

Zapraszam do złożenia oferty na dostawę prasy na potrzeby Starostwa Powiatowego w Ostrowie Wielkopolskim

Czas wytworzenia: 2018-11-27
Czas udostępnienia: 2018-11-27 13:21:50

RPZ.272.47.2018 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na określenie wartości nieruchomości, wartości ograniczonych praw rzeczowych do nieruchomości oraz wartości naniesień i nasadzeń i ich prezentacja w operacie szacunkowym sporządzonym zgodnie z ustawą z dnia 10 kwietnia 2003 r. o szczególnych zasadach przygotowania i realizacji inwestycji w zakresie dróg publicznych (Dz. U. 2018 r., poz. 1474) oraz ustawą z dnia 21 sierpnia 1997 r. o gospodarce nieruchomościami (Dz. U. 2018 r., poz. 121 ze zm.).

Czas wytworzenia: 2018-10-29
Czas udostępnienia: 2018-10-29 14:48:24

RPZ.272.46.2018 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na podział geodezyjny nieruchomości.

Czas wytworzenia: 2018-10-25
Czas udostępnienia: 2018-10-25 15:03:15

RPZ.272.45.2018 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na kompleksową dostawę energii elektrycznej i świadczenie usług dystrybucji energii elektrycznej na potrzeby jednostek organizacyjnych Powiatu Ostrowskiego w 2019 roku.

Czas wytworzenia: 2018-10-22
Czas udostępnienia: 2018-10-22 13:17:36

RPZ.272.43.2018 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na dzierżawę urządzeń kopiujących - kserokopiarek, urządzeń wielofunkcyjnych kolorowych oraz urządzeń drukujących monochromatycznych dla Starostwa Powiatowego w Ostrowie Wielkopolskim.

Czas wytworzenia: 2018-10-10
Czas udostępnienia: 2018-10-10 14:46:44
Strony: 1 2 3