OBOWIĄZEK INFORMACYJNY RODO

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych RODO) informuję, iż

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Starosta Ostrowski, Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim z siedzibą w: 63-400 Ostrów Wielkopolski, al. Powstańców Wielkopolskich 16, tel.: 62 737 84 00, fax.: 737 84 33, e-mail: starostwo@powiat-ostrowski.pl, www.powiat-ostrowski.pl.
  2. Administrator Danych powołał Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z siedzibą w Starostwie Powiatowym w Ostrowie Wielkopolskim, tel.: 62 737 84 38, fax.: 737 84 56.  e-mail: iod@powiat-ostrowski.pl.  
  3. Dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w celu realizacji obowiązków Administratora Danych, w związku z załatwianą sprawą, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c) rozporządzenia RODO, co oznacza, iż przetwarzanie danych jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze, a także w celach archiwalnych.
  4. Dane osobowe będą usuwane w terminach wskazanych w Rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 18 stycznia 2011 r. w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitych rzeczowych wykazów akt oraz instrukcji w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów zakładowych lub w innych przepisach prawa, regulujących czas przetwarzania danych.
  5. Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym je na zlecenie Administratora Danych (np.: podmiotom serwisującym systemy informatyczne i aplikacje w których przetwarzane są dane osobowe), instytucjom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obowiązującego prawa (np.: organom administracji, sądom,) oraz innym podmiotom w zakresie, w jakim są one uprawnione do ich otrzymywania na podstawie przepisów prawa.
  6. Podanie danych osobowych jest obowiązkiem ustawowym i wynika z obowiązujących przepisów prawa.
  7. Osoba, której dane są przetwarzane, w granicach określonych rozporządzeniem RODO, ma prawo do:
    • żądania od Administratora Danych dostępu do swoich danych osobowych,
    • sprostowania, ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych,
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Przechodzę do serwisu
Biuletyn Informacji Publicznej Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim
Folder: Sprzedaż nieruchomości

Sprzedaż nieruchomości

    Strony: 1 2 3 4

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego ogłasza czwarte ustne nieograniczone przetargi na sprzedaż nieruchomości położonych w Przygodzicach

    Czas wytworzenia: 2016-12-29
    Czas udostępnienia: 2016-12-30 14:25:08

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego ogłasza ustne nieograniczone przetargi na sprzedaż nieruchomości położonych w Przygodzicach

    Czas wytworzenia: 2016-10-27
    Czas udostępnienia: 2016-10-27 08:23:01

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego ogłasza trzecie ustne nieograniczone przetargi na sprzedaż nieruchomości położonych w Przygodzicach

    Czas wytworzenia: 2016-10-13
    Czas udostępnienia: 2016-10-13 15:54:37

    Starosta Ostrowski

    działając na podstawie art. 35 ust. 1 ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 roku o gospodarce nieruchomościami (Dz.U. 2015 r., poz. 1774 ze zm.) podaje do publicznej wiadomości, że na tablicy ogłoszeń w siedzibie Starostwa Powiatowego w Ostrowie Wielkopolskim...

    Czas wytworzenia: 2016-09-09
    Czas udostępnienia: 2016-09-09 10:04:58

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego ogłasza drugie ustne nieograniczone przetargi na sprzedaż nieruchomości położonych w Przygodzicach

    Czas wytworzenia: 2016-08-23
    Czas udostępnienia: 2016-08-23 08:08:41

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego ogłasza ustne nieograniczone przetargi na sprzedaż nieruchomości położonych w Przygodzicach

    Czas wytworzenia: 2016-06-08
    Czas udostępnienia: 2016-06-08 08:17:24

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego

    działając na podstawie art. 35 ust. 1 ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 roku o gospodarce nieruchomościami (Dz.U. 2015 r., poz. 1774 ze zm.) podaje do publicznej wiadomości, że na tablicy ogłoszeń w siedzibie Starostwa Powiatowego w Ostrowie Wielkopolskim...

    Czas wytworzenia: 2016-04-15
    Czas udostępnienia: 2016-04-15 15:37:29

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego ogłasza trzeci ustny nieograniczony przetarg na sprzedaż zabudowanej nieruchomości położonej w Ostrowie Wielkopolskim

    Czas wytworzenia: 2016-04-15
    Czas udostępnienia: 2016-04-15 15:38:27

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego ogłasza drugi ustny nieograniczony przetarg na sprzedaż zabudowanej nieruchomości położonej w Ostrowie Wielkopolskim

    Czas wytworzenia: 2016-02-19
    Czas udostępnienia: 2016-02-19 13:58:41

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego

    działając na podstawie art. 35 ust. 1 ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 roku o gospodarce nieruchomościami (Dz.U. 2015 r., poz. 782 ze zm.) podaje do publicznej wiadomości, że na tablicy ogłoszeń w siedzibie Starostwa Powiatowego w Ostrowie Wielkopolskim...

    Czas wytworzenia: 2015-12-04
    Czas udostępnienia: 2015-12-04 14:01:27

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego ogłasza ustny nieograniczony przetarg na sprzedaż zabudowanej nieruchomości położonej w Ostrowie Wielkopolskim

    Czas wytworzenia: 2015-11-24
    Czas udostępnienia: 2015-11-24 14:09:38

    Wykaz nieruchomości Powiatu Ostrowskiego przeznaczonej do sprzedaży

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego  działając na podstawie art. 35 ust. 1 ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 roku o gospodarce nieruchomościami (Dz.U. 2015 r., poz. 782 ze zm.) podaje do publicznej wiadomości, że na tablicy ogłoszeń w siedzibie Starostwa...

    Czas wytworzenia: 2015-10-21
    Czas udostępnienia: 2015-10-21 09:09:55

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego ogłasza drugie ustne nieograniczone przetargi na sprzedaż nieruchomości położonych w Przygodzicach

    Czas wytworzenia: 2015-09-14
    Czas udostępnienia: 2015-09-14 11:25:58

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego ogłasza ustne nieograniczone przetargi na sprzedaż nieruchomości położonych w Przygodzicach

    Czas wytworzenia: 2015-05-18
    Czas udostępnienia: 2015-05-18 10:20:14

    STAROSTA OSTROWSKI

    działając na podstawie art. 35 ust. 1 ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 roku o gospodarce nieruchomościami (Dz. U. z 2014 r., poz. 518 z późn.  zm.) podaje do publicznej wiadomości, że dnia 12 maja 2015 roku na tablicy ogłoszeń w siedzibie...

    Czas wytworzenia: 2015-05-14
    Czas udostępnienia: 2015-05-14 13:18:08

    Zarząd Powiatu Ostrowskiego ogłasza trzeci ustny nieograniczony przetarg na sprzedaż zabudowanej nieruchomości położonej w Ostrowie Wielkopolskim

    Czas wytworzenia: 2015-04-16
    Czas udostępnienia: 2015-04-16 12:59:49

    ZARZĄD POWIATU OSTROWSKIEGO

    działając na podstawie art. 35 ust. 1 i 2  ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 roku o gospodarce nieruchomościami (Dz. U. z 2014 r., poz. 518 z późn.  zm.) podaje do publicznej wiadomości, że dnia 16 kwietnia 2015 roku na tablicy ogłoszeń w...

    Czas wytworzenia: 2015-04-16
    Czas udostępnienia: 2015-04-16 11:15:07

    Informacja o wywieszeniu wykazu

    Starosta Ostrowski

    Czas wytworzenia: 2015-03-13
    Czas udostępnienia: 2015-03-13 15:03:37

    STAROSTA OSTROWSKI

    działając na podstawie art. 35 ust. 1 i 2  ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 roku o gospodarce nieruchomościami (Dz. U. z 2014 r., poz. 518 z późn.  zm.) podaje do publicznej wiadomości, że dnia 18 grudnia 2014 roku na tablicy ogłoszeń w...

    Czas wytworzenia: 2014-12-19
    Czas udostępnienia: 2014-12-19 10:01:29

    Drugi ustny nieograniczony przetarg na sprzedaż zabudowanej nieruchomości położonej w Ostrowie Wielkopolskim przy ulicy Gimnazjalnej, oznaczonej w obrębie 0077 numerem działki 15/2, stanowiącej własność Powiatu Ostrowskiego.

    Czas wytworzenia: 2014-12-11
    Czas udostępnienia: 2014-12-11 14:25:45
    Strony: 1 2 3 4