OBOWIĄZEK INFORMACYJNY RODO

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych RODO) informuję, iż

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Starosta Ostrowski, Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim z siedzibą w: 63-400 Ostrów Wielkopolski, al. Powstańców Wielkopolskich 16, tel.: 62 737 84 00, fax.: 737 84 33, e-mail: starostwo@powiat-ostrowski.pl, www.powiat-ostrowski.pl.
  2. Administrator Danych powołał Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z siedzibą w Starostwie Powiatowym w Ostrowie Wielkopolskim, tel.: 62 737 84 38, fax.: 737 84 56.  e-mail: iod@powiat-ostrowski.pl.  
  3. Dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w celu realizacji obowiązków Administratora Danych, w związku z załatwianą sprawą, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c) rozporządzenia RODO, co oznacza, iż przetwarzanie danych jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze, a także w celach archiwalnych.
  4. Dane osobowe będą usuwane w terminach wskazanych w Rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 18 stycznia 2011 r. w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitych rzeczowych wykazów akt oraz instrukcji w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów zakładowych lub w innych przepisach prawa, regulujących czas przetwarzania danych.
  5. Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym je na zlecenie Administratora Danych (np.: podmiotom serwisującym systemy informatyczne i aplikacje w których przetwarzane są dane osobowe), instytucjom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obowiązującego prawa (np.: organom administracji, sądom,) oraz innym podmiotom w zakresie, w jakim są one uprawnione do ich otrzymywania na podstawie przepisów prawa.
  6. Podanie danych osobowych jest obowiązkiem ustawowym i wynika z obowiązujących przepisów prawa.
  7. Osoba, której dane są przetwarzane, w granicach określonych rozporządzeniem RODO, ma prawo do:
    • żądania od Administratora Danych dostępu do swoich danych osobowych,
    • sprostowania, ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych,
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Przechodzę do serwisu
Biuletyn Informacji Publicznej Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim
Folder: III kadencja

III kadencja

    Strony: 1 2 3 4 5 6 8

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 30 listopada 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-11-30
    Czas udostępnienia: 2011-01-03 13:30:52

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 24 listopada 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-11-24
    Czas udostępnienia: 2010-12-20 11:05:49

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 15 listopada 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-11-15
    Czas udostępnienia: 2010-12-06 11:01:06

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 5 listopada 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-11-05
    Czas udostępnienia: 2010-11-30 10:20:41

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 29 października 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-10-29
    Czas udostępnienia: 2010-12-06 10:59:48

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 12 października 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-10-12
    Czas udostępnienia: 2010-11-30 10:19:56

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 30 września 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-09-30
    Czas udostępnienia: 2010-10-18 10:19:53

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 22 września 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-09-22
    Czas udostępnienia: 2010-10-18 10:18:58

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 30 sierpnia 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-08-30
    Czas udostępnienia: 2010-09-27 13:23:49

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 16 sierpnia 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-08-16
    Czas udostępnienia: 2010-09-27 13:23:10

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 29 lipca 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-07-29
    Czas udostępnienia: 2010-08-25 09:47:25

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 21 lipca 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-07-21
    Czas udostępnienia: 2010-08-25 09:45:53

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 15 lipca 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-07-15
    Czas udostępnienia: 2010-08-25 09:45:04

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 5 lipca 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-07-05
    Czas udostępnienia: 2010-07-22 10:51:34

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 29 czerwca 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-06-29
    Czas udostępnienia: 2010-07-22 10:49:03

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 25 czerwca 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-06-25
    Czas udostępnienia: 2010-07-07 10:52:40

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 18 czerwca 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-06-18
    Czas udostępnienia: 2010-07-22 10:47:58

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 11 czerwca 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-06-11
    Czas udostępnienia: 2010-07-22 10:43:50

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 2 czerwca 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-06-02
    Czas udostępnienia: 2010-06-23 14:27:33

    Posiedzenie Zarządu Powiatu Ostrowskiego 21 maja 2010 roku

    Czas wytworzenia: 2010-05-21
    Czas udostępnienia: 2010-06-08 09:47:36
    Strony: 1 2 3 4 5 6 8