OBOWIĄZEK INFORMACYJNY RODO

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie
o ochronie danych RODO) informuję, iż: 

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Starosta Ostrowski, Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim z siedzibą w: 63-400 Ostrów Wielkopolski, al. Powstańców Wielkopolskich 16, tel.: 62 737 84 00, fax.: 737 84 33, e-mail: starostwo@powiat-ostrowski.pl, www.powiat-ostrowski.pl.
  2. Administrator Danych powołał Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z siedzibą
    w Starostwie Powiatowym w Ostrowie Wielkopolskim, tel.: 62 737 84 38, fax.: 737 84 56,
    e-mail: iod@powiat-ostrowski.pl,
    • dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w celu realizacji obowiązków Administratora Danych, w związku z załatwianą sprawą, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c)
      rozporządzenia RODO, co oznacza iż przetwarzanie danych jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze,
    • w celach archiwalnych.
  3. Dane osobowe będą usuwane w terminach wskazanych w Rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 18 stycznia 2011 r. w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitych rzeczowych wykazów akt oraz instrukcji w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów zakładowych lub innych przepisach prawa, regulujących czas przetwarzania danych, którym podlega Administrator Danych.
  4. Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym je na zlecenie Administratora Danych (np.: podmiotom serwisującym systemy informatyczne i aplikacje, w których przetwarzane są dane osobowe), instytucjom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obowiązującego prawa (np.: organom administracji, sądom,) oraz innym podmiotom, w zakresie, w jakim są one uprawnione do ich otrzymywania na podstawie przepisów prawa
  5. Podanie danych Osobowych jest dobrowolne, co oznacza, że nie ma Pani/Pan ani ustawowego ani umownego obowiązku podania tych danych. Jednakże w sytuacji, gdy nie podadzą nam Państwo tych danych, realizacja zadania nie będzie możliwa.
  6. Osoba, której dane są przetwarzane, w granicach określonych rozporządzeniem RODO, ma prawo do:
    • żądania od Administratora Danych dostępu do swoich danych osobowych,
    • sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych,
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Przechodzę do serwisu
Logo Biuletyn Informacji Publicznej Logo Powiatu Ostrowskiego

Zarządzenia Starosty Ostrowskiego

Załączone pliki

  1. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 21
  2. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 19
  3. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 23
  4. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 18
  5. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 21
  6. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 21
  7. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 23
  8. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 21
  9. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 24
  10. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 20
  11. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 18
  12. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 20
  13. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 19
  14. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 20
  15. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 18
  16. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 17
  17. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 20
  18. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 19
  19. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 20
  20. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 18
  21. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 18
  22. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 17
  23. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 17
  24. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 16
  25. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 17
  26. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 18
  27. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 17
  28. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 18
  29. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 17
  30. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 18
  31. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 17
  32. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
    Czas wytworzenia: 2006-05-23
    Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
    Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
    Licznik pobrań: 17
Czas udostępnienia: 2006-05-23
Ukryj metadane
Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Starosta Ostrowski
Czas wytworzenia: 2006-05-23
Osoba udostępniająca: Adrian Ćwiklak
Czas udostępnienia: 2006-05-23 12:14:50
Licznik wejść: 155