OBOWIĄZEK INFORMACYJNY RODO

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie
o ochronie danych RODO) informuję, iż: 

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Starosta Ostrowski, Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim z siedzibą w: 63-400 Ostrów Wielkopolski, al. Powstańców Wielkopolskich 16, tel.: 62 737 84 00, fax.: 737 84 33, e-mail: starostwo@powiat-ostrowski.pl, www.powiat-ostrowski.pl.
  2. Administrator Danych powołał Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z siedzibą
    w Starostwie Powiatowym w Ostrowie Wielkopolskim, tel.: 62 737 84 38, fax.: 737 84 56,
    e-mail: iod@powiat-ostrowski.pl,
    • dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w celu realizacji obowiązków Administratora Danych, w związku z załatwianą sprawą, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c)
      rozporządzenia RODO, co oznacza iż przetwarzanie danych jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze,
    • w celach archiwalnych.
  3. Dane osobowe będą usuwane w terminach wskazanych w Rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 18 stycznia 2011 r. w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitych rzeczowych wykazów akt oraz instrukcji w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów zakładowych lub innych przepisach prawa, regulujących czas przetwarzania danych, którym podlega Administrator Danych.
  4. Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym je na zlecenie Administratora Danych (np.: podmiotom serwisującym systemy informatyczne i aplikacje, w których przetwarzane są dane osobowe), instytucjom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obowiązującego prawa (np.: organom administracji, sądom,) oraz innym podmiotom, w zakresie, w jakim są one uprawnione do ich otrzymywania na podstawie przepisów prawa
  5. Podanie danych Osobowych jest dobrowolne, co oznacza, że nie ma Pani/Pan ani ustawowego ani umownego obowiązku podania tych danych. Jednakże w sytuacji, gdy nie podadzą nam Państwo tych danych, realizacja zadania nie będzie możliwa.
  6. Osoba, której dane są przetwarzane, w granicach określonych rozporządzeniem RODO, ma prawo do:
    • żądania od Administratora Danych dostępu do swoich danych osobowych,
    • sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych,
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Przechodzę do serwisu
Logo Biuletyn Informacji Publicznej Logo Powiatu Ostrowskiego

Dom Pomocy Społecznej w Psarach

    Strony: 1 2 3 4 5

    Dostawa oleju opałowego lekkiego dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2017-02-02 11:28:11

    Przetarg nieograniczony na „Dostawę produktów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach”

    2016-12-02 15:11:25

    Usługa pralnicza dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2016-05-13 11:56:32

    Dostawa produktów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2015-11-13 11:19:57

    Remont pokrycia dachowego Pawilonu mieszkalnego w Domu Pomocy Społecznej - Etap II

    2015-09-23 12:38:45

    Remont dachu zabytkowego Pałacu w Domu Pomocy Społecznej w Psarach - Etap III

    2015-07-27 09:57:35

    Usługa pralnicza dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2015-05-12 14:35:49

    Dostawa oleju opałowego lekkiego dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach.

    2015-03-25 14:50:21

    Dostawa produktów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2015-01-21 14:10:22

    Dostawa produktów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach.

    2014-11-14 10:48:36

    Dostawa drobiu i przetworów drobiowych oraz mleka dla Domu pomocy Społecznej w Psarach

    2014-03-07 15:43:50

    Remont pokrycia dachowego pawilonu mieszkalnego w Domu Pomocy Społecznej w Psarach - Etap I.

    2013-12-09 09:42:12

    Dostawa brykietu opałowego drzewnego dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2013-12-05 10:47:57

    Dostawa produktów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2013-11-27 08:57:41

    Sukcesywna dostawa brykietu opałowego drzewnego dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2013-11-21 10:15:21

    Dostawa warzyw oraz owoców krajowych dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2013-10-18 11:16:43

    Dostawa owoców krajowych dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2013-07-15 08:29:59

    Dostawa warzyw i owoców krajowych dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2013-06-17 09:53:17

    Usługa pralnicza dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach

    2013-05-15 11:25:24

    Usługę pralniczą dla Domu Pomocy Społecznej w Psarach.

    2013-05-02 14:39:35

    Strony: 1 2 3 4 5