OBOWIĄZEK INFORMACYJNY RODO

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie
o ochronie danych RODO) informuję, iż: 

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Starosta Ostrowski, Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim z siedzibą w: 63-400 Ostrów Wielkopolski, al. Powstańców Wielkopolskich 16, tel.: 62 737 84 00, fax.: 737 84 33, e-mail: starostwo@powiat-ostrowski.pl, www.powiat-ostrowski.pl.
  2. Administrator Danych powołał Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z siedzibą
    w Starostwie Powiatowym w Ostrowie Wielkopolskim, tel.: 62 737 84 38, fax.: 737 84 56,
    e-mail: iod@powiat-ostrowski.pl,
    • dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w celu realizacji obowiązków Administratora Danych, w związku z załatwianą sprawą, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c)
      rozporządzenia RODO, co oznacza iż przetwarzanie danych jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze,
    • w celach archiwalnych.
  3. Dane osobowe będą usuwane w terminach wskazanych w Rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 18 stycznia 2011 r. w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitych rzeczowych wykazów akt oraz instrukcji w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów zakładowych lub innych przepisach prawa, regulujących czas przetwarzania danych, którym podlega Administrator Danych.
  4. Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym je na zlecenie Administratora Danych (np.: podmiotom serwisującym systemy informatyczne i aplikacje, w których przetwarzane są dane osobowe), instytucjom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obowiązującego prawa (np.: organom administracji, sądom,) oraz innym podmiotom, w zakresie, w jakim są one uprawnione do ich otrzymywania na podstawie przepisów prawa
  5. Podanie danych Osobowych jest dobrowolne, co oznacza, że nie ma Pani/Pan ani ustawowego ani umownego obowiązku podania tych danych. Jednakże w sytuacji, gdy nie podadzą nam Państwo tych danych, realizacja zadania nie będzie możliwa.
  6. Osoba, której dane są przetwarzane, w granicach określonych rozporządzeniem RODO, ma prawo do:
    • żądania od Administratora Danych dostępu do swoich danych osobowych,
    • sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych,
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Przechodzę do serwisu
Logo Biuletyn Informacji Publicznej Logo Powiatu Ostrowskiego

RPZ.272.17.2020 Dostawa sprzętu komputerowego i oprogramowania na potrzeby Starostwa Powiatowego w Ostrowie Wielkopolskim oraz dla Wydziału Geodezji.   Dostawa komponentów na potrzeby rozbudowy serwera i macierzy dla Wydziału Geodezji, w ramach projektu: „Cyfryzacja geodezyjnych rejestrów publicznych poprzez tworzenie oraz rozwijanie komputerowej bazy danych niezbędnych do świadczenia e-usług Powiatu Ostrowskiego II”.

Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
Czas wytworzenia: 2020-05-18
Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:53:30
Licznik wejść: 352

Załączone pliki

  1. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:32
    Licznik pobrań: 28
  2. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:51
    Licznik pobrań: 14
  3. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:51
    Licznik pobrań: 15
  4. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:51
    Licznik pobrań: 67
  5. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:51
    Licznik pobrań: 101
  6. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:51
    Licznik pobrań: 41
  7. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:51
    Licznik pobrań: 32
  8. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:51
    Licznik pobrań: 20
  9. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:51
    Licznik pobrań: 15
  10. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:51
    Licznik pobrań: 11
  11. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:51
    Licznik pobrań: 11
  12. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-18 13:38:51
    Licznik pobrań: 13
  13. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-21 14:39:09
    Licznik pobrań: 20
  14. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-21 14:54:33
    Licznik pobrań: 24
  15. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-21 14:54:33
    Licznik pobrań: 38
  16. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-26 15:16:04
    Licznik pobrań: 13
  17. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-26 15:16:40
    Licznik pobrań: 22
  18. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-29 14:27:43
    Licznik pobrań: 1
  19. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-18
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-29 14:27:43
    Licznik pobrań: 2