OBOWIĄZEK INFORMACYJNY RODO

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie
o ochronie danych RODO) informuję, iż: 

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Starosta Ostrowski, Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim z siedzibą w: 63-400 Ostrów Wielkopolski, al. Powstańców Wielkopolskich 16, tel.: 62 737 84 00, fax.: 737 84 33, e-mail: starostwo@powiat-ostrowski.pl, www.powiat-ostrowski.pl.
  2. Administrator Danych powołał Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z siedzibą
    w Starostwie Powiatowym w Ostrowie Wielkopolskim, tel.: 62 737 84 38, fax.: 737 84 56,
    e-mail: iod@powiat-ostrowski.pl,
    • dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w celu realizacji obowiązków Administratora Danych, w związku z załatwianą sprawą, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c)
      rozporządzenia RODO, co oznacza iż przetwarzanie danych jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze,
    • w celach archiwalnych.
  3. Dane osobowe będą usuwane w terminach wskazanych w Rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 18 stycznia 2011 r. w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitych rzeczowych wykazów akt oraz instrukcji w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów zakładowych lub innych przepisach prawa, regulujących czas przetwarzania danych, którym podlega Administrator Danych.
  4. Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym je na zlecenie Administratora Danych (np.: podmiotom serwisującym systemy informatyczne i aplikacje, w których przetwarzane są dane osobowe), instytucjom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obowiązującego prawa (np.: organom administracji, sądom,) oraz innym podmiotom, w zakresie, w jakim są one uprawnione do ich otrzymywania na podstawie przepisów prawa
  5. Podanie danych Osobowych jest dobrowolne, co oznacza, że nie ma Pani/Pan ani ustawowego ani umownego obowiązku podania tych danych. Jednakże w sytuacji, gdy nie podadzą nam Państwo tych danych, realizacja zadania nie będzie możliwa.
  6. Osoba, której dane są przetwarzane, w granicach określonych rozporządzeniem RODO, ma prawo do:
    • żądania od Administratora Danych dostępu do swoich danych osobowych,
    • sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych,
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Przechodzę do serwisu
Logo Biuletyn Informacji Publicznej Logo Powiatu Ostrowskiego

RPZ.272.16.2020 Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na budowę Domu Pomocy Społecznej w Ostrowie Wielkopolskim.

Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
Czas wytworzenia: 2020-05-20
Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:25:51
Licznik wejść: 792

Załączone pliki

  1. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:21:50
    Licznik pobrań: 128
  2. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:22:49
    Licznik pobrań: 26
  3. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:22:49
    Licznik pobrań: 24
  4. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:22:49
    Licznik pobrań: 131
  5. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:22:49
    Licznik pobrań: 164
  6. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:22:49
    Licznik pobrań: 38
  7. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:22:49
    Licznik pobrań: 52
  8. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:22:49
    Licznik pobrań: 46
  9. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:22:49
    Licznik pobrań: 20
  10. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:22:49
    Licznik pobrań: 38
  11. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:23:10
    Licznik pobrań: 47
  12. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:23:10
    Licznik pobrań: 33
  13. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:23:10
    Licznik pobrań: 27
  14. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:23:10
    Licznik pobrań: 57
  15. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:23:10
    Licznik pobrań: 28
  16. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:23:10
    Licznik pobrań: 58
  17. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:23:10
    Licznik pobrań: 55
  18. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:23:10
    Licznik pobrań: 28
  19. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-20 12:23:10
    Licznik pobrań: 53
  20. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-22 09:58:41
    Licznik pobrań: 75
  21. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-22 10:03:09
    Licznik pobrań: 39
  22. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-22 10:04:37
    Licznik pobrań: 49
  23. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-26 14:33:04
    Licznik pobrań: 35
  24. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-26 15:03:10
    Licznik pobrań: 50
  25. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-26 15:45:13
    Licznik pobrań: 29
  26. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-28 08:25:17
    Licznik pobrań: 13
  27. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-28 08:45:41
    Licznik pobrań: 16
  28. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Przemysław Krawętkowski
    Czas wytworzenia: 2020-05-20
    Osoba udostępniająca: Przemysław Krawętkowski
    Czas udostępnienia: 2020-05-28 08:45:41
    Licznik pobrań: 21