OBOWIĄZEK INFORMACYJNY RODO

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie
o ochronie danych RODO) informuję, iż: 

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Starosta Ostrowski, Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim z siedzibą w: 63-400 Ostrów Wielkopolski, al. Powstańców Wielkopolskich 16, tel.: 62 737 84 00, fax.: 737 84 33, e-mail: starostwo@powiat-ostrowski.pl, www.powiat-ostrowski.pl.
  2. Administrator Danych powołał Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z siedzibą
    w Starostwie Powiatowym w Ostrowie Wielkopolskim, tel.: 62 737 84 38, fax.: 737 84 56,
    e-mail: iod@powiat-ostrowski.pl,
    • dane osobowe są gromadzone i przetwarzane w celu realizacji obowiązków Administratora Danych, w związku z załatwianą sprawą, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c)
      rozporządzenia RODO, co oznacza iż przetwarzanie danych jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze,
    • w celach archiwalnych.
  3. Dane osobowe będą usuwane w terminach wskazanych w Rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 18 stycznia 2011 r. w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitych rzeczowych wykazów akt oraz instrukcji w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów zakładowych lub innych przepisach prawa, regulujących czas przetwarzania danych, którym podlega Administrator Danych.
  4. Dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym je na zlecenie Administratora Danych (np.: podmiotom serwisującym systemy informatyczne i aplikacje, w których przetwarzane są dane osobowe), instytucjom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obowiązującego prawa (np.: organom administracji, sądom,) oraz innym podmiotom, w zakresie, w jakim są one uprawnione do ich otrzymywania na podstawie przepisów prawa
  5. Podanie danych Osobowych jest dobrowolne, co oznacza, że nie ma Pani/Pan ani ustawowego ani umownego obowiązku podania tych danych. Jednakże w sytuacji, gdy nie podadzą nam Państwo tych danych, realizacja zadania nie będzie możliwa.
  6. Osoba, której dane są przetwarzane, w granicach określonych rozporządzeniem RODO, ma prawo do:
    • żądania od Administratora Danych dostępu do swoich danych osobowych,
    • sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także przenoszenia danych,
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Przechodzę do serwisu
Logo Biuletyn Informacji Publicznej Logo Powiatu Ostrowskiego

Decyzja nr RPA.6741.32.2021 z dnia 14.07.2021 na rozbiórkę sieci napowietrznej SN 15kV, nn-0,4 kV oraz sieci kablowej 0,4kV wm. Kałkowskie i Sośnie

Decyzja RPA.6741.32.2021 z dnia 14.07.2021

Decyzja nr RPA.6741.32.2021 z dnia 14.07.2021 wydanej dla inwestora Energa Operator S.A. z/s w Gdańsku obejmująca rozbiórkę sieci napowietrznej SN -15 kV, nn 0,4 oraz sieci kablowej nn-0,4 kV w miejscowości Kałkowskie  (obręb 0007) na działkach nr 138, 172, 117, 244/1, 332, 65, 166, 170, 171/1, 171/2, 174, 192, 20-1, 202, 204, 206, 207, 212, 218, 224, 225, 231/1, 232/6, 237, 238, 239, 240/3, 243/1, 331, 355, 465, 486, 488, 577 i w miejscowości Sośnie (obręb 0007) na działkach nr 585/2, 582, 583/11, 583/12, 583/14, 583/16, 583/17, 584/11, 584/12, 584/13, 584/14

Załączone pliki

  1. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Dorota Smuga
    Czas wytworzenia: 2021-07-15
    Osoba udostępniająca: Dorota Smuga
    Czas udostępnienia: 2021-07-15 15:40:49
    Licznik pobrań: 5
  2. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Dorota Smuga
    Czas wytworzenia: 2021-07-15
    Osoba udostępniająca: Dorota Smuga
    Czas udostępnienia: 2021-07-15 15:46:07
    Licznik pobrań: 3
  3. Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Dorota Smuga
    Czas wytworzenia: 2021-07-15
    Osoba udostępniająca: Dorota Smuga
    Czas udostępnienia: 2021-07-15 15:47:24
    Licznik pobrań: 3
Czas udostępnienia: 2021-07-15
Ukryj metadane
Osoba wytwarzająca/odpowiedzialna: Dorota Smuga
Czas wytworzenia: 2021-07-15
Osoba udostępniająca: Dorota Smuga
Czas udostępnienia: 2021-07-15 13:10:29
Licznik wejść: 16